Huren ruimtes

lokaal9Helaas heeft Coöperatief Eigenwijzer (CE) na ruim 8 jaar haar activiteiten moeten beëindigen. Verhuur van ruimten is via CE dan ook niet langer mogelijk. Er komt een nieuwe beheerder. Zodra die bekend is zullen wij u daarover hier informeren.

Ons gebouw, dat ‘de Ketel’ heet, is een multi-functioneel schoolgebouw met een heel scala aan ruimtes waar verschillende activiteiten plaatsvinden. De ruimtes worden verhuurd aan sub-bedrijven van CE, bewoners(organisaties), maatschappelijke organisaties en andere leuke bedrijfjes.

 

lokaal8De Ketel is geen bedrijfsverzamelgebouw! We blijven een maatschappelijk initiatief. Dat betekent: een grote betrokkenheid van bewoners. Zij zien vaak wat nodig is in hun omgeving en zien daardoor ook de kansen die anderen niet zien.

 

Door het rekenen van huur voor het gebruik van de ruimtes zorgen we met z’n allen er voor dat we het pand kunnen blijven gebruiken. Het pand vraagt onderhoud. Samen zetten de gebruikers zich in voor de nodige verbeteringen. Daardoor blijven ze zich betrokken, welkom en thuis voelen in de Ketel.

MOGELIJKHEDEN TOT HUREN:

lokaal3

+ van bedrijfsruimtes

De oude klaslokalen zijn omgetoverd tot bedrijfsruimte. Er zijn er nog een aantal beschikbaar.

Richtprijs ligt tussen de 500 en 600 euro per maand.

 

+ van vergaderruimtes & de sportzaal

lokaal1lokaal5Wil jij hier gebruik van maken? Om bv wekelijks te vergaderen, organiseren van een bijeenkomst, lekker sporten of iets anders?

Richtprijs is 25 euro per uur.

+ voor bijzondere gelegenheden

lokaal6

Heb je een bijzondere bijeenkomst, vergadering of feest? We beschikken over diverse ruimtes: van klaslokalen, eetlokaal (kantine) incl. keuken.

Richtprijs is tussen de 200 – 400 euro.

 

lokaal7

 

Kom eens langs om te kijken welke ruimte het meest geschikt is en wat er beschikbaar is.